Tre tips til en god Star Wars fest

Lige meget hvilken anledning det er, så vil et Star Wars tema passe perfekt ind. Dette er dog på den betingelse af, at festen bliver gennemført på den helt rigtige måde. Der er mange måder, hvorpå man kan give sig i kast med arrangeringen af en sådan fest. Det afhænger naturligvis også af, hvem man inviterer og hvilken karakter festen skal have. Er du oppe i 20’erne og har planer om at invitere alle de gamle drenge, så vil den af naturlige årsager se anderledes ud end hvis det er en 8’års fødselsdag. Med forbehold for dette vil vi forsøge at give tre gode tips til, hvad man skal fokusere på, hvis man gerne vil holde en god Star Wars fest!

Underholdning i temaets navn

Sidder du og er i tvivl om, hvordan du bedst kan sørge for at dine gæster ikke går og keder sig til din fest, så kan det meget stærkt anbefales, at der bliver gjort et godt forarbejde i at finde på noget underholdning. For at denne underholdning skal blive så vellykket som muligt, således at det hele går op i en højere enhed, skal den naturligvis høre under temaet. Allerede her er mulighederne uendelige, så sæt dig i George Lucas’ sko og slå kreativiteten løs.

Eksempler på underholdning kunne være at give dine gæster en karakter sammen med invitationen til festen, som de så skal opføre sig som gennem hele aften. Man kan i forbindelse med dette lave en regel, hvor der vil være en straf, hvis man kommer ud af sin tildelte rolle. For at denne underholdning kan blive en succes, kræver det, at dine gæster er ligeså store Star Wars entusiaster som dig selv. Ejer du en lejebolig i Odense, vil dette være perfekt, eftersom undersøgelser viser, at der i Danmark findes flest Star Wars fans i Odense!

Gå op i udklædning

For at sørge for, at der kommer den helt rigtige stemning til din Star Wars fest, skal udklædning uden tvivl være et krav. Det vil ikke være det samme, hvis man hverken kan spotte Darth Vader, Luke Skywalker eller Yoda til festen! I forlængelse af ovenstående idé til underholdning kunne man jo lade udklædningen være organiseret på den måde, at man blot kommer udklædt som den karakter, som man får tildelt. På denne måde kan du også forsikre, at folk kommer udklædte som alle dine yndlingskarakterer.

Hvis du selv vælger at være Luke Skywalker, kan du passende tildele de pæneste piger roller som Leia eller Mara Jade, således at du naturligt kan indlede en samtale med en velkendt catchphrase. Har du dog problemer med håndteringen af det modsatte køn, kan du læse mere om, hvordan en rigtig gentleman gør det.

Detaljerne tæller

Din fest skal ikke have for lidt og det gør ikke noget at overdrive! Jo mere du gør ud af at fuldføre temaet, jo bedre indtryk vil dine gæster få at festen. Dette er et utrolig godt udgangspunkt for en god aften. For at gøre dette kan det anbefales ikke blot at nøjes med underholdning og udklædning. Det kommer til at gøre stemningen mere intens på den gode måde, hvis der kører soundtracks i baggrunden, er Star Wars pynt på bordet eller lignende. Et andet eksempel kunne være at undgå at servere normale snacks som chips eller slik, men i stedet noget specielt som en quest bar, hvortil du kan fortælle en historie om, hvordan den er fundet i Endor eller Naboo. Dette vil dine gæster uden tvivl blive begejstrede over.

Alt i alt vil dette tema falde bedst i dine gæsters smag, hvis altså Star Wars er noget, som de går op i. Jo mere man kan gå i detaljerne med temaet, jo sjovere vil det nemlig være. Dermed ikke sagt, at det ikke er et godt tema, hvis ikke man er Star Wars fanatiker! Det handler om at finde sit niveau og sætte baren derefter. God fest!