Opgradér nemt og billigt dit hjemmekontor

Hjemmearbejde er blevet en stor del af danskernes liv. Corona har forårsaget, at mange er blevet hjemsendt og derfor skal klare det hele hjemmefra. Det stiller nogle høje krav til vores faciliteter. Derfor guider vi dig til, hvordan du får opgraderet hjemmekontoret på en simpel og billig måde.

Den gode printer

Når det kommer til printeren, er det typisk et værktøj, som mange nyder godt af i hverdagen. Heldigvis kan du nemt og billigt få den ind på hjemmekontoret, og den behøver ikke engang stjæle en masse plads.

Når du køber en printer, kommer den typisk med prøvepatroner. Derfor skal du selv ud at købe nye printerpatroner, og det kan du gøre billigt online. Du skal blot sikre dig, at du får bestilt de rette typer til din printer. Du kan typisk også købe papir hos samme forhandler.

Sid godt

Har du kun en bærbar computer at arbejde på, betaler det sig at investere lidt i tilbehør til computeren. Det kan du gøre ved at få et tastatur og en mus, der optimerer din arbejdsstilling markant. Det giver dig også mulighed for at sidde i forskellige stillinger og på den måde undgå problemer med eksempelvis ryggen.

God lyd til arbejdet

Når der ikke er kollegaer, må du sidde foran skærmen til diverse møder. For den bedste arbejdsro er det en god idé at finde et par gode høretelefoner, så du lukker al anden lyd ude. Du kan med fordel vælge en, der har en mikrofon, så du er sikker på, at lyden er god.

Det kan også være en god mulighed, hvis du vil høre lydbog eller lytte til radio i løbet af arbejdsdagen. Det kan gøre det lidt sjovere at arbejde hjemmefra, og du kan på den måde både arbejde og lytte til god fortællinger, når du vil.