Hold en Star Wars jul med disse gode tips

Nu står julen snart for døren og det betyder tid til sjov, gaver og familietid. For når blæsten rusker i vinduerne og sneen daler ned udenfor, er der ikke noget bedre end at sidde indenfor og måske endda gense en episode af Star Wars. Hvis I er sammen med familien i sådan en stund hvor næsten alt helt perfekt, er det en sand fryd. Men det er ikke altid, at sneen daler ned i december, og der er desværre heller ikke altid tid til at sætte sig ned og nyde sin favoritserie, før alle de praktiske ting er ordnet. Så her har du nogle tips til, hvordan du kan få din jul til at gå efter planen. Er man den store Star Wars entusiast kan man endda vælger at dekorere sit træ med figurer fra filmen og tage Star Wars universet med helt ind i julestuen.

Hvem skal have hvad?

Som vi alle sammen ved handler julen om at give, til hinanden og for hinanden. Gaverne kommer i store og små, bløde og hårde og nogle er bedre at få en andre. Men hvordan sikrer man sig, at de gaver, som man giver er gode? Det kan ofte være svært at finde inspiration men heldigvis kan du her få dig et overblik over de populæreste gaveideer i 2017.

I år er oplevelsesgaver er det helt nye hit. Om det så handler om faldskærmsudspring, rejser til fjerne kyster eller noget helt tredje, så vil en oplevelsesgave med sikkerhed falde i god jord for det er typisk en dag, som man sjældent glemmer. Det kunne blive helt ideelt, hvis du vælger at give en oplevelsesgave til to, hvor du selv er den anden deltager. På den måde får I noget kvalitetstid og noget at snakke om i lang tid bagefter.

En anden sikker vinder er et gavekort til yndlingsbutikken eller noget, som personen elsker at nyde. Også her kunne du foreslå, at I gjorde det sammen, om det så var en tur på indkøb eller et gavekort til en tur i biografen, når den nye star wars film udkommer.

Gaven til manden, der har alt

Den ultimative udfordring i juletiden er nok at finde en julegave til herren i huset. Men også når der er tale om gaven til far findes der råd at hente. Du kunne eksempelvis gøre noget af hans rutine meget mere lækkert så som barberingen. Der er ikke noget bedre end, at have en følelse af velvære når man barbere sig eller trimmer skægget. Derfor er det heller ikke så underligt, at der i juletid bliver solgt rigtig meget barbergrej. Men pas på, for vælger du denne gave kan det godt være, at du skal lægge et kort ved, så det ikke bliver til en hentydning om, at han er begyndt at ligne julemanden lidt for meget. Hvis din far ikke er den skæggede type så kan du selvfølgelig også overveje noget, som bærer præg af Star Wars – alt fra sengetøj til sjove gadgets.