7 Gode Tips til en vellykket Star Wars komsammen

Der er næsten ingen andre film, som overgår Star Wars når det kommer til ikoniske film, som næsten har været med til at forme mennesker, deres liv og måden at være sammen på. Derfor er det da også vigtigt, at du sørger for at gøre noget ud af en Star Wars komsammen, hvis for eksempel dine gæster kommer på besø.

Se Star Wars sammen og kom i stemning

Noget meget oplagt, som I kan gøre er, at se de mange Star Wars film for at komme i den helt rigtige stemning. Her kan I både vælge at se hele filmen, samt at se enkelte bider.

Fortæl Star Wars anekdoter

Hvis man har set Star Wars mange gange vil man helt sikkert have nogle anekdoter, som på en eller anden måde relaterer sig til Star Wars. Det kan være sjovt at indlede en fest med at lave en runde, hvor alle skal beskrive nogle af de oplevelser de har haft med Star Wars for på den måde kan I sammen grine og hygge jer.

Snak om yndlingsscener

Er man en ægte Star Wars fan kan det naturligvis være meget svært at vælge ud hvilke scener eller hvilken scene man bedst kan lide. Men dette kan i sig selv være en rigtig sjov leg, som de fleste kan være med til. Her kan I så krydre legen ved også at vise de pågældende scener.

Klæd jer ud

Noget andet sjovt, som I kan gøre er naturligvis at klæde jer ud som de forskellige karakterer fra Star Wars.

Slås med lyssværd

Noget af det mest karakteristiske ved Star Wars er lyssværd, så afhold eventuelt en kamp, hvor der skal kæmpes med lyssværd mod hinanden.

Lav Star Wars kage

Når der skal en dessert på bordet kan det for eksempel være en kage, som er ormet som en person fra Star Wars eller som et rumskib.

Find storskærm

Skal I se filmene eller scener herfra bør I finde en god storskærm, så alle kan se.