5 Rejsetips til dig der skal til Hollywood

Hvis du er så heldig at skulle besøge Hollywood, giver vi dig her fem tips til, hvad det er, du skal se. Der er nemlig rigtig mange spændende steder, som du kommer til at opleve på din tur derovre. Det vil derfor være svært for dig at vælge.  Vi prøver her at komme med fem tips til de steder, som du absolut ikke må misse.

1. Hollywood skiltet

Du skal selvfølgelig ud og se det berømte Hollywood skilt, der står i bjergene ved byen. Det ikoniske skilt er den perfekte ramme for at få taget et billede i Hollywood.

2. Chinese theater

Chinese theater er ikke bare storslået at se på i sin kinesiske stil, alt hvad du kan se indvendigt er også storslået. Der har du nemlig mulighed for at se de nye Hollywoodfilm på et fantastisk stort lærred.

3. Walk of Fame

Den berømte Walk of Fame, hvor filmstjernerne får en stjerne med deres navn i, er helt sikkert en oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for. Der kan du stå med foden på din yndlingsfilmstjernes navn, mens du tager et billede af det.

4. Runyon Canyon

Det var måske ikke naturoplevelser, som du regnede med at få, da du besluttede dig for at tage til Hollywood, men det er lige nøjagtig det, som du får i Runyon Canyon, der ikke ligger langt fra den berømte Mulholland Drive, hvor der bor mange filmstjerner.

5. Bustur for at se de berømte

Der er flere forskellige typer af ture, hvor du kan komme rundt og se de berømtes huse og måske være så heldig, at du kan spotte nogle af dem. Turene har guider, der kan fortælle en masse om byen og om de huse og kendisser, som I ser på jeres vej.